RAČUNOVODJE NISMO DOLGOČASNI!

Ne verjamete? Pridite k nam na kavo! Dokazali vam bomo, da se motite!

Cilji podjetja

Želimo postati prepoznavni kot podjetje, ki se ukvarja s storitvami računovodenja in knjigovodenja in nudi kvalitetne storitve z omenjenega področja.

Cilj podjetja je razširiti svoj krog poslovnih partnerjev. Ne želimo postati preveliki, saj nam majhnost omogoča najboljšo prilagodljivost za poslovanje s svojimi strankami

Zgodovina podjetja

Zgodovina podjetja sega v leto 1995. Začela sem kot samostojna podjetnica in kaj kmalu ugotovila, da moja dejavnost presega okvirje samostojnega podjetništva. Zato sem ustanovila podjetje. Poslovanje je počasi naraščalo do sedanje velikosti. Trenutno sodelujemo z več kot 100 poslovnimi partnerji.

Kot CEO svojega podjetja, strankam nudim računovodske in knjigovodske storitve ter davčno in poslovno svetovanje. Ker se zavedam, da podjetnik ni samo podjetnik, ampak ima tudi druga področja življenja, mu s svojim drugačnim načinom dela lahko zagotovim, da bo uspešno usklajeval kariero, finance, družino, zdravje,…

Imam neustavljivo voljo do učenja in pridobivanja novih znanj na raznih področjih. Svoje bogate izkušnje želim deliti s podjetniki in jim pomagati, da bi lažje prepoznali in premagali ovire, ki jim preprečujejo, da bi dosegli še večji poslovni in osebni uspeh.

Roža-Marija Mikelj

Ustanoviteljica & CEO

Zakaj sodelovati z nami

Ker želimo preseči vaša pričakovanja. Veliko računovodskih servisov na vprašanje kaj delajo, skrbno predstavi svoj spisek storitev. S ponosom lahko povem, da je naš seznam storitev primerljiv tudi z večjimi računovodskimi servisi v Sloveniji. Vendar za nas uspeh ne pomeni samo to kaj ponujamo, ampak predvsem to, kako opravimo svoje delo.

 • Prepričani smo, da je potrebno vsak poslovni odnos graditi na spoštovanju in zaupanju.
 • Prepričani smo, da je potrebno vsak odnos skrbno negovati.
 • Prepričani smo, da ima vsak naš poslovni partner drugačne izzive, ki zahtevajo drugačne in inovativne pristope za njihovo reševanje.

In nenazadnje smo prepričani, da naš način dela zagotavlja dosledno izpolnjevanje potreb strank.

Poslanstvo podjetja

Poslanstvo našega podjetja je pomagati podjetnikom, da prepoznajo in odpravijo ovire, ki jim stojijo na poti do njihovega poslovnega in osebnega uspeha.

Z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju računovodstva omogočamo svojim poslovnim partnerjem, da se lažje posvetijo doseganju svojih ciljev. Verjamemo, da smo njihova podpora in opora in neizmerno smo ponosni na vsak njihov uspeh.

Naših 25 let v številkah

0 + strank

0 + oddanih bilanc

0 + Popitih kav

Kako vam lahko pomagamo?

  Telefon

  059 164 890

  E-mail

  info@klavora-suport.si

  Pisarna

  Finžgarjeva 1a, 4248 Lesce